14 Kasım 2009 Cumartesi

AFYE Salvia (Adaçaylı) ne işe yarar?

AFYE Salvia isimli ürünü hekim tarafından mide ülseri (peptik ülser) teşhisi konulmuş hastalarımıza önermekteyiz.

AFYE Salvia hakkında sıklıkla sorulan sorular:

  • Hangi durumlarda kullanmalıyım?
    Afye salvia reflü (ağıza acı su gelmesi), mide ülseri, duedonum ülseri, yemek sonrası şişkinlik (gaz) ve gastrit gibi rahatsızlıkların hepsinde kullanılabilir. Ancak farklı mide rahatsızlıklarında farklı şekillerde kullanılmalıdır, çünkü diğer besinler gibi Afye salvia da midede parçalanmaya başlayacak ve midenizdeki rahatsızlığa göre emilimi ve etkileri farklı olabilecektir.
     
  • Gastrit durumunda kullanım şekli nasıl olmalıdır?
    Yemek yerken (yemek yemeğe başladıktan sonra, sofradan kalkmadan) 1 kapsül alınması önerilir. Her öğünle birlikte alınmalıdır.
     
  • Reflü (ağıza acı su gelmesi) durumunda kullanım şekli nasıl olmalıdır?
    Sadece reflü şikayetiniz varsa günde 2 kez almanız yeterli olacaktır. Bir kapsülü öğlen yemeğinden hemen sonra (sofradan kalkmadan), diğerini de yatmadan hemen önce (yatağa girmeden içip, o şekilde yatınız) almanız önerilir.
     
  • Yemek sonrası şişkinlik (gaz) durumunda kullanım şekli nasıl olmalıdır?
    Yemeklerden hemen sonra sofradan kalkmadan önce 1 kapsül alınmalıdır.
     
  • Mide ülseri - Duedonum ülseri durumunda kullanım şekli nasıl olmalıdır?
    Yemeklerden hemen önce en az 1 bardak su ile 1 kapsül içilmelidir.
     
  • 1-2 gündür kullanıyorum ama bir değişiklik olmuyor, ne yapmalıyım?
    Afye salvia mide ilaçları gibi kısa süreli bir çözüm değil, kalıcı bir çözüm hedeflemektedir. Bu nedenle en az 45 gün süreyle aksatmaksızın afye salvia kullanmanız önerilmektedir.
     
  • Ben çok ileri düzeyde gastrit hastasıyım, faydası olur mu?
    İleri düzey mide sorunu olanlar ilk 1 hafta süresince sadece geceleri yatmadan hemen önce 1 kapsül afye salvia almalı, 1 hafta sonunda yukarıda açıklanan normal dozlara geçilmelidir.
     
  • Afye Salvia kullanıyorum, dilediğim herşeyi yiyebilir miyim?
    Günde 7-8 bardaktan fazla çay - kahve içiyorsanız, çok yağlı besinlerle ve özellikle de hamurişi yiyeceklerle besleniyorsanız Afye Salvia'dan beklenen faydayı görmeniz mümkün olmaz.
    Ancak yediklerinize dikkat ederek, düzenli bir şekilde ve aksatmadan 45 gün - 2 ay kullandıktan sonra daha önce yemekte zorluk çektiğiniz bir çok yiyeceği rahatlıkla yiyebileceğinizi daha önceki deneyimlerimizden dolayı size müjdeleyebiliriz.
     
Not: Bu sitede yer alan bitkiler ürünlerin belirtilen içeriğinden ve bu ürünleri eczanemizden satın alan kişilerin kullanımları sonucu ilettikleri geri bildirimlerden derlenerek hazırlanmıştır ve bilgilendirme amacı taşımaktadır. Bitkisel de olsa herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder