27 Eylül 2009 Pazar

Afye Optima Ne işe yarar?

Afye Optima TİP 2 ŞEKER HASTALIĞI'nda destek amacıyla kullanılan bitkisel bir üründür.

Afye Optima Hakkında Sıklıkla sorulan sorular:


  • Afye optimanın şeker hastalığıma ne faydası olacak?
    Afye optimanın temel kullanım amacı; şeker hastalığına bağlı uzun sürede ortaya çıkan yan etkileri engellemeye destek olmasıdır. Bu nedenle bu ürünün kan şekerinizi kısa sürede düşürmesi beklenmez, uzun sürede böbrek, göz, eklem rahatsızlıkları, diyabetik ayak ve iktidarsızlık gibi şeker hastalığına bağlı ortaya çıkabilecek sorunları önlemeye yardımcı olabilir.
     
  • Faydası olduğunu nasıl anlayacağım?
    2 kutu kullandıktan sonra HbA1c adı verilen kan tahlili yaptırın, eğer daha önceki değerlere göre bir düşme gördüyseniz afye optimadan fayda görmüşsünüzdür. Bu kan tahlili sizin son 2-3 aylık şeker durumunuzla ilgili genel bir fikir verir. Bu tür bir düşme durumunda afye optima kullanmaya devam etmenizi öneririz. Eğer hiç bir değişiklik görmediyseniz kullanmanıza gerek yoktur denilebilir.
     
  • Nasıl kullanmalıyım?
    Günde 2 kez sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dakika önce suyla yutmanız önerilebilir.
Not: Bu sitede yer alan bitkiler ürünlerin belirtilen içeriğinden ve bu ürünleri eczanemizden satın alan kişilerin kullanımları sonucu ilettikleri geri bildirimlerden derlenerek hazırlanmıştır ve bilgilendirme amacı taşımaktadır. Bitkisel de olsa herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder