24 Eylül 2009 Perşembe

Afye Pek ne işe yarar?

AFYE Pek isimli bitkisel ürün hemoroid (basur) tedavisine destek amacıyla kullanılmaktadır.

AFYE Pek hakkında merak ettikleriniz:

  • Gerçekten etkili mi?
    Aslında sadece afye pek için değil hemen her ürün için bu soru sorulabilir, ama konu hemoroid olunca insanlar gerçekten etkili mi sorusunu çok soruyorlar. Gözlemlerimize dayanarak şunu ifade edebiliriz: AFYE pek bugüne kadar sattığımız ürünler arasında hemoroite karşı en etkili olanı. Ameliyat olması gereken bir çok hastanın 2-3 haftalık kullanımdan sonra ameliyata gerek kalmadığı doktorları tarafından belirtiliyor.
     
  • Nasıl kullanmalıyım?
    Ürünün ambalajında farklı yazmakla birlikte, şikayetleriniz geçene kadar her yemekten önce bir kapsül almanızı önerebiliriz.
  • Ne kadar süre kullanmalıyım?
    Şikayetleriniz geçene kadar kullanabilirsiniz, eğer diyetinize de dikkat ederseniz bu genelde 1 kutuyu geçmeyecektir.
     
  • Nasıl bir etki göreceğim?
    Bu ürün diğer hemoroid ilaçlarından farklı etkiye sahip. Öncelikle 1-2 kapsül aldıktan sonra ağrınız azalıyor, daha sonra hemoroitinizin derecesine bağlı olarak 1-2 gün veya 4-5 gün kullanımdan sonra basur memesinin tuvaletinizi yaparken kanayıp kaybolduğunu veya küçüldüğünü görüyorsunuz, yani oradaki şişliğin içerisinde yer alan kirli kan vücuttan atılıyor, tekrar vücuda girmiyor. İşte bu aşamada kanama görenler basuru arttı sanıyor, oysa bu aşama sizin düzelmeye başladığınız andır ve ilaç kesilmemeli şişlik tamamen inene kadar kullanmaya devam edilmelidir.
     
  • İlacı bırakırsam basurum tekrar oluşur mu?
    Eğer diyetinize dikkat ederseniz bu ilacı bıraktıktan sonra basurunuz tekrarlamaz.
    Diyetinizde özellikle dikkat edecekleriniz: kebap vs gibi sadece kırmızı etten oluşan yiyecekleri ve fast food tarzı yiyecekleri nadiren tüketmelisiniz, çünkü basur genelde bu tür beslenen insanlarda olur. Sizde daha önce kabızlık yaptığını bildiğiniz yiyeceklerden uzak durun.
     
  • Kebap yemek istiyorum, Afye Pek alıp yiyebilir miyim?
    Bazı hastalarımız kebapsız ve etsiz yapamadıklarını, sofrada et yoksa doymadıklarını söyleyip yemekten öcen afye pek alıp sonra yemekte et - kebap türü şeyleri rahatlıkla yediklerini belirtiyorlar. kulağa garip te gelse bu tür bir uygulamadan fayda gördüğünü belirtenlere rastlıyoruz.

Not: Bu sitede yer alan bitkiler ürünlerin belirtilen içeriğinden ve bu ürünleri eczanemizden satın alan kişilerin kullanımları sonucu ilettikleri geri bildirimlerden derlenerek hazırlanmıştır ve bilgilendirme amacı taşımaktadır. Bitkisel de olsa herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder