24 Eylül 2009 Perşembe

AFYE Senna ne işe yarar?

AFYE Senna isimli ürün kanser hastalarının tedavisine destek amacıyla kullanılan bitkisel bir karışımdır.

Afye Senna ile ilgili sıklıkla sorulan sorular:

  • Diğer ilaçlarımı bırakacak mıyım?
    Doktorunuzun verdiği kanser ilaçları kesinlikle bırakmayınız ve kürlerinize devam ediniz, Afye Senna'yi bu ilaçlara destek olması amacıyla kullanınız.
     
  • Hangi kanserlerde kullanılmalıdır?
    Israrlarımıza rağmen, üretici firmadan bir cevap alamasak da bu ürünü kullanan hastalardan elde ettiğimiz bilgiler ışığında Afye Senna'nın özellikle meme kanseri, mide kanseri, akciğer kanseri, prostat kanseri, beyin kanserinde (glioma) oldukça iyi sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.
     
  • Kullandığım kanser ilaçlarının etkilerini değiştirir mi?
    Afye senna diğer kullandığınız kanser ilaçlarının etkinliğini veya etkilerini değiştirmez, çünkü günümüzde kullanılan kanser ilaçlarının etki mekanizmasından farklı bir mekanizmaya sahiptir.
    Bunun yanı sıra kanser ilacı kullananlarda görülen ileri derecede halsizlik, mide bulantısı, zayıflama ve saç dökülmesi gibi etkileri en aza indirir, çünkü afye sennada bulunan bitkiler normal hücreleri koruyucu özellik gösterirler.
     
  • Kanser hastası olmayanlar da Afye Senna kullanabilir mi?
    Afye senna güçlü antioksidan özelliklere sahip bitkilerden meydana gelen bir üründür, bu nedenle normal insanlar da düşük miktarlarda kullanabilir (hergün yatarken 1 kapsül gibi). Ancak normal insanlarda kullanıldığında ileride kanser olmayacağınızı garanti etmeyeceğini de unutmamak gerekir.

Not: Bu sitede yer alan bitkiler ürünlerin belirtilen içeriğinden ve bu ürünleri eczanemizden satın alan kişilerin kullanımları sonucu ilettikleri geri bildirimlerden derlenerek hazırlanmıştır ve bilgilendirme amacı taşımaktadır. Bitkisel de olsa herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

1 yorum:

  1. 5 aylık bebeğim var. emziriyorum. propolis kullanmamın herhangi bir etkisi olur mu?

    YanıtlaSil